Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №122 від 21.05.2021 р. Про організацію обліку дітей дошкільного віку, які проживають, чи перебувають в межах Андрушівської міської територіальної громади

21 Травень 2021

Рішення №122 від 21.05.2021 р. Про організацію обліку дітей дошкільного віку, які проживають, чи перебувають в межах Андрушівської міської територіальної громади

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 21 травня 2021 р.

№122

Про організацію обліку дітей дошкільного віку, які проживають, чи перебувають в межах Андрушівської міської територіальної громади

Керуючись пп.4 п “б” ст. 32, ст. 40, ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 66 Закону України “Про освіту”, ст. 19 Закону «Про дошкільну освіту», постановою Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 № 684 “Про затвердження Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів”, заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу освіти, молоді та спорту Рудюк С.О. Про організацію обліку дітей дошкільного віку, які проживають, чи перебувають в межах Андрушівської міської територіальної громади, з метою забезпечення своєчасного і належного обліку дітей  дошкільного  віку та прогнозування мережі закладів дошкільної освіти відповідно до освітніх запитів населення  і створення умов для здобуття громадянами дошкільної освіти, виконавчий комітет Андрушівської міської  ради

ВИРІШУЄ:

  1. Інформацію начальника відділу освіти, молоді та спорту Рудюк С.О. Про організацію обліку дітей дошкільного віку, які проживають, чи перебувають в межах Андрушівської міської територіальної громади прийняти до відома.
  2. Визначити відділ освіти, молоді та спорту апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету відповідальним структурним підрозділом за створення і постійне оновлення кількісного реєстру даних про дітей дошкільного віку, які проживають чи перебувають в межах території Андрушівської міської територіальної громади (далі – реєстр), який ведеться на кожний рік народження окремо, з приміткою про  форми здобуття освіти.
    Зазначити, що залучення працівників закладів освіти до організації та ведення обліку дітей дошкільного та шкільного віку забороняється.
  3. Закріпити території обслуговування за закладами  дошкільної освіти, що належать до сфери  управління Андрушівської міської ради, додаток додається.
  4. Зобов’язати виконавчі органи ради, комунальні підприємства та установи громади, які володіють даними про дітей дошкільного та шкільного віку в Андрушівській міській територіальній громаді, у тому числі, але не виключно, відділ ЦНАП, службу у справах дітей Андрушівської міської ради, відділ соціального захисту та охорони здоров’я, КУ “ЦНСП” Андрушівської міської ради, КНП “Центр ПМСД” Андрушівської міської ради, в межах своїх повноважень надавати відділу освіти, молоді та спорту апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету дані про дітей дошкільного та шкільного віку в Андрушівській міській територіальній громаді.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Додатки:

Повний текст додатків доступний в оригінальному файлі рішення, доступному по посиланню вище.