Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

07 Червень 2021

Перше засідання правління ГО «Андрушівська міська організація ветеранів війни та праці»

Розпочала роботу громадська організація «Андрушівська міська організація ветеранів війни та праці»        

03.06.2021 року  засновники громадської організації «Андрушівська міська організація ветеранів війни та праці» провели зустріч з активом організації.

Голова громадської організації Катерина Володимирівна Вербицька ознайомила присутніх з установчими документами громадської організації, звернула особливу увагу  на цілі та мету, яку перед собою ставлять засновники  щодо діяльності організації. Катерина Володимирівна звернулася до присутніх з проханням не стояти осторонь проблем, які потребують вирішення  у ветеранів війни та праці, одиноких людей похилого віку, брати активну участь у роботу організації.

Надія Ростиславівна Пашинська  підкреслила  необхідність такої уваги для  людей поважного віку, які  позбавлені уваги та піклування зі сторони держави, а деякі і рідних з різних причин. Наголосила, що кожна людина, яка вийшла на заслужений відпочинок, потребує будь- якої уваги, навіть простої вітальної листівки в день народження. Запропонувала закріпити   відповідальних від організації за кожним мікрорайоном міста, за кожним селом. Надія Тихонівна Гульченко  наголосила на необхідність володіння  даними про  пенсіонерів, яким виповнюється 80 і більше років.

С.А.Михайловський  підкреслив одну з найважливіших цілей громадської організації – бути найближче до людей, до їх потреб і проблем, і, по-можливості, допомагати у їх вирішенні.  Таким же пріоритетам віддав перевагу у своєму виступі С.Д.Демченко.  А  В.С.Лапченко одразу поставив питання про надання допомоги у влаштуванні до притулку одинокої жительки с.Града. Про порядок влаштування до такого закладу дала роз’яснення головний спеціаліст відділу соціального захисту та охорони здоров’я Н.М.Скрицька. Учасники зібрання  схвалили запропонований К.В.Вербицькою план роботи організації на 2021 рік.