Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

28 Травень 2021

Відбулася восьма сесія міської ради восьмого скликання

28 травня відбулася восьма сесія Андрушівської міської ради восьмого скликання.

Депутати розглянули та затвердили звіти про: виконання фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради за I квартал 2021 року; виконання фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради за I квартал 2021 року. Також було затверджено Регламент Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Андрушівської міської ради та утворено спостережну раду при КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради.

Внесено зміни до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2021 рік та рішень сьомої сесії восьмого скликання №11 від 23.04.2021 «Про включення об’єктів нерухомого майна Андрушівської міської територіальної громади до Переліку першого та другого типу і другої сесії міської ради восьмого скликання від 20.12.2020 №25 «Про отримання гранту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО)» для фінансування інвестиційного проєкту «Реконструкція та модернізація вуличного освітлення м.Андрушівка Житомирської області».

Надали згоду на: передачу майна з балансу Андрушівської міської ради в господарське відання та на баланс комунального підприємства Андрушівської міської ради АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ; прийняття пішохідного моста у комунальну власність Андрушівської міської ради та передачу його на баланс комунального підприємства Андрушівської міської ради «Комсервіс».

Депутати погодили припинення діяльності Любимівської гімназії Андрушівської міської ради шляхом ліквідації.

На розгляд сесії також було внесено ряд питань щодо земельних відносин.

Було заслухано та підтримано звернення депутатів Андрушівської міської ради до Кабінету Міністрів України з питань надання населенню субсидій.