Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

03 Жовтень 2024

День працівників освіти

У першу неділю жовтня наша країна традиційно відзначає День працівників освіти. Це свято тих, хто віддає свої знання і душу молодим поколінням, формує майбутнє нашої держави. Нині, коли світ стрімко змінюється, роль вчителя стає все більш важливою. Адже саме вчитель закладає основи знань, виховує особистість і формує світогляд своїх учнів.

Сьогодні урочиста атмосфера панувала у міському будинку культури, де відбулося святкування Дня працівників освіти.

Вже третій рік поспіль професійне свято освітян відзначається в час війни з російським агресором. Тому у  хвилині мовчання згадали всіх, хто навіки став захисником України та подякували ЗСУ, що надають можливість працювати і плекати наше майбутнє.

Зі сцени педагогів вітали почесні гості – помічник народного депутата України Богдана КИЦАКА Юлія ЧЕПАК та голова Бердичівської районної військової адміністрації Людмила ДИМИДЮК. У своїх виступах кожен відзначив, що роль працівника освіти у суспільному розвитку неабияка. Адже діти – наше майбутнє і зараз, у надзвичайно складний час для всіх, освітяни проявляють стійкість та високий професіоналізм, пристосовуючись до нових викликів та форматів навчання під час війни.

З теплими словами вітання до освітян звернулася міський голова Галина БІЛЕЦЬКА. Вона відзначила важливу роль вчителів у житті міста та громади, адже бути вчителем, викладачем, вихователем, наставником – це нелегка й наполеглива праця, яка збагачує світ мудрістю й знаннями. Побажала педагогам миру, здоров’я, натхнення і нових творчих здобутків, подякувала за  невтомний творчий пошук, високий професіоналізм та вміння передавати життєву мудрість підростаючому поколінню.

До привітань долучилася начальник відділу освіти, молоді та спорту Світлана РУДЮК. Вона наголосила на тому, що саме завдяки невтомній праці освітян та їх відданості професії формується інтелектуальний потенціал нашої держави. Педагоги виховують свідомих та відповідальних громадян, готують їх до успішного творення власного життя і своєї країни.

Особливою подією свята стала церемонія нагородження кращих освітян. Їхній внесок у розвиток освіти був відзначений Подяками Верховної Ради України та Бердичівської районної військової адміністрації, Грамотами Андрушівської міської ради.

Приємним подарунком для всіх став концерт за участю творчих колективів міського будинку культури, викладачів та вихованців музичної школи ім. М. Максименка, учнів Андрушівських ліцеїв № 1 та № 2.

День вчителя – це не просто свято, це вияв поваги до тих, хто формує майбутнє нашої країни. Дякуємо усім педагогам за те, що, попри все, за будь-яких умов, і в спокої, і під час тривоги, вони навчають дітей бути людяними, освіченими, сміливими. Вітаємо з професійним святом, бажаємо успіхів у вашій благородній справі. Нехай якнайшвидше настане Перемога, і ви зможете під мирним небом продовжувати виховувати діток у дусі патріотизму та любові до України.