Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Жовтень 2024

З Днем захисників і захисниць України

Шановна Андрушівська громадо!

Щиро вітаємо з Днем захисників та захисниць України, Днем Українського козацтва, День створення УПА та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Сьогодні ці свята для нас мають особливе значення…

Війна назавжди змінила нашу свідомість. У важкий для країни час українці вкотре довели, що в наших жилах тече кров вільних і мужніх козаків. Свобода, честь, любов до рідної землі залишаються й сьогодні святими словами для українців. Тисячі людей живим щитом стали між ворожою силою та мирною Україною. 

Ми пишаємося нашими захисниками та захисницями. Ви – наші Герої, які ціною власного життя боронять Україну, бережуть спокій і дарують надію на наше вільне і щасливе майбутнє. 

Хочемо подякувати всім, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини: боронить, лікує, волонтерить, навчає, жнивує, виховує, та всіма можливими способами наближає Перемогу! На ваших плечах тримається наше майбутнє.

Бажаємо міцних сил, незламної віри та успіху. Нехай Покров Пресвятої Богородиці, її опіка та милосердна любов перебувають з нашими захисниками, захисницями та всім українським народом! Повертайтеся з Перемогою – Вас чекає вдома родина, наша громада та вся Україна! 

Вічна та світла пам’ять загиблим! 

Честь і слава живим!

Допоки в наших жилах тече козацька кров – ми всіх переможемо!

Слава ЗСУ! Слава Україні! 

З повагою

Міський голова                                                Галина БІЛЕЦЬКА