Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

29 Вересень 2024

29 вересня – Всеукраїнський день дошкільної освіти

Шановні працівники дошкільних установ! Вітаємо вас з професійним святом – Всеукраїнським днем дошкільної освіти. Висловлюємо вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до найменших мешканців нашої громади.

Саме на вас покладене важливе завдання – виховання наймолодших представників українського суспільства. Бо дошкільний вік особливо важливий і відповідальний період у житті дитини: в цьому віці формується особистість, закладаються основи здоров’я. Щасливе дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За вашої допомоги діти пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

Тож нехай посмішки ваших вихованців дарують вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя буде наповнене щастям, добром та достатком. Нехай в оселі вашій панують світло і злагода, а в серці – добро і мудрість.

З повагою

Міський голова                                                     Галина БІЛЕЦЬКА