Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

12 Серпень 2024

День молоді

11 серпня на площі ім. Т. Г. Шевченка м. Андрушівка відзначили День молоді. Мета – благодійний захід в підтримку ЗСУ за сприянням юних талантів Андрушівщини та молодих артистів Житомирщини.

Програма свята була надзвичайно насичена та різнобічна. Стартувало дійство о 10.00 на стадіоні «Колос» з футбольного турніру.

Традиційний велопробіг, приурочений святковій даті, знову зібрав активну молодь нашої громади. Цьогоріч до заходу долучилося більше двадцяти учасників.

Свято продовжилось на центральній площі. На гостей та жителів міста чекало багато творчих, пізнавальних та смачних локацій. Люди з радістю купували смаколики, розуміючи, що роблять важливу справу, адже всі кошти, зібрані на ярмарку, будуть передані на потреби військовослужбовців ЗСУ.

Цікавою подією для андрушівчан та гостей міста став лекторій «Active молодь», де можна було дізнатись про корисні звички та правильне харчування, як тримати баланс в житті та ознайомитись з роботою молодіжного простору.

З привітальним словом до присутньої молоді звернувся заступник міського голови Сергій ДЕМЧЕНКО. Він зазначив, що ми пишаємося молоддю нашої громади, її досягненнями у професійній, культурній та спортивній діяльності. Наголосив на тому, що сьогодні, як ніколи, наша країна потребує допомоги молодих та завзятих задля побудови мирного, успішного та щасливого українського майбутнього та побажав всім мирного неба, невичерпної енергій та втілення в життя усіх прагнень та сподівань.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, які віддали своє життя за Батьківщину. Майстер спорту України, чемпіонка Європи, багаторазова чемпіонка та призерка чемпіонатів України з гирьового спорту Надія Свиридюк та володар кубку «Коваля», призер чемпіонату України з армрестлінгу Максим Грачов мали почесне право покласти квіти до пам’ятника захисникам та захисницям України.

Свято тривало. Авдиторія отримала неймовірні та незабутні враження від виступу військового оркестру Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова. Музиканти на високому рівні продемонстрували свою майстерність й вразили оригінальним репертуаром.

Музичні вітання гостям та всім присутнім також дарували артисти та творчі колективи міського Будинку культури, вихованці школи мистецтв ім. М. Максименка, юні таланти Андрушівщини та молоді артисти Житомирщини.

Цього дня залучили молодь і до інших активностей та розваг. Під час заходу працювали: майстер-класи, волонтерська платформа, спортивна локація, містечко атракціонів. Усі мали можливість у теплій та дружній атмосфері поспілкуватися та відпочити.