Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

10 Серпень 2024

Відкриття Алеї Героїв у с.Яропович

Війна – найбільше випробуванням для нас, українців, для нашої національної гідності та волелюбності. У ній гинуть тисячі військових та мирних жителів, серед яких і воїни-Герої нашої громади.

Сьогодні, 10 серпня, у селі Яроповичі відкрили Алею Героїв.

Слова вдячності всім, хто приймав участь у створенні Алеї, висловив староста Олександр Бойко. Він зазначив, що Герої є прикладом мужності для молоді і багатьох дорослих людей. Завдяки таким захисникам Україна сьогодні тримається і обороняється. Історія кожного Героя-захисника – це історія про сміливість і самовідданість. Імена наших полеглих захисників навічно вкарбовані в історію України.


Благочинний Андрушівського округу Православної церкви України митрофорний протоієрей отець Микола відслужив Літію за душами невинно убієнних захисників та провів освячення Алеї.
На заході зі словами підтримки звернулася секретар міської ради Ольга Прокопенко.

Пам’ять про Героїв сьогодення – це наш біль і наша гордість за те, що ми мали честь жити з ними в одній громаді. На прикладах їх героїчних вчинків будуть виховуватися багато поколінь українців – відважних, гордих, сміливих, вільних і щасливих мешканців незалежної країни.

Віримо, що Україна обов’язково Переможе!

Слава Україні!

Героям Слава!