Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №2 від 31.07.2024 р. Про затвердження Порядку використання коштів бюджету міської територіальної громади, передбачених на фінансування заходів Програми розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади на 2022 — 2024 роки (зі змінами).

31 Липень 2024

Рішення №2 від 31.07.2024 р. Про затвердження Порядку використання коштів бюджету міської територіальної громади, передбачених на фінансування заходів Програми розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади на 2022 — 2024 роки (зі змінами).

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок восьма сесія                                                                  Восьмого скликання

31.07.2024                                                                                                  №2

Про затвердження Порядку використання коштів бюджету міської територіальної громади, передбачених на фінансування заходів Програми розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади на 20222024 роки (зі змінами)

Керуючись ст.ст.26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», ст.ст.20, 89, 91 Бюджетного кодексу України,  розглянувши лист КНП «Центр ПМСД» Андрушівської міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШУЄ:

  1. Затвердити Порядок використання коштів бюджету міської територіальної громади, передбачених на фінансування заходів Програми розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки (зі змінами), що додається.  
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Дмитро ТКАЧЕНКО) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ДЕМЧЕНКА.

Міський голова                                                                        Галина БІЛЕЦЬКА

Додаток  

до рішення сорок восьмої сесії

Андрушівської міської ради

восьмого скликання    

від 31.07 2024   №2

Порядок

використання коштів бюджету міської територіальної громади, передбачених на фінансування заходів Програми розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки (зі змінами)

  1. Цей порядок визначає механізм використання коштів бюджету міської територіальної громади, передбачених на реалізацію Програми розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки (зі змінами).

2. Головним розпорядником бюджетних коштів та відповідальним виконавцем бюджетної програми є Андрушівська міська рада.

Одержувачами бюджетних коштів є комунальні некомерційні підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради.

3. Напрями використання бюджетних коштів: кошти спрямовуються на оплату видатків, визначених в розділі VІІ «Виконання заходів Програми» Програми розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади на 2022 — 2024 роки (зі змінами). 

4. Розподіл бюджетних коштів за напрямами, здійснюється головним розпорядником бюджетних коштів з урахуванням наданих одержувачем обґрунтувань потреби в коштах і детальних розрахунків витрат, визначених на підставі нормативів, діючих цін і тарифів, штатної чисельності.

5. Бюджетні кошти використовуються в межах відповідних бюджетних призначень, встановлених рішенням сесії міської ради про бюджет міської територіальної громади на відповідний рік.

6. Одержувачі бюджетних коштів використовують бюджетні кошти відповідно до вимог бюджетного законодавства на підставі плану використання бюджетних коштів, що містять розподіл бюджетних асигнувань, затверджених у кошторисі головного розпорядника коштів на відповідний рік.

7. Відкриття рахунків, реєстрація та облік зобов’язань, проведення операцій пов’язаних з використанням бюджетних коштів, здійснюється відповідно до Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів, затвердженого Державним казначейством України.

8. Головний розпорядник бюджетних коштів забезпечує цільове та ефективне використання бюджетних коштів протягом усього строку реалізації бюджетної програми у межах визначених бюджетних призначень; здійснює організацію та координацію роботи одержувачів бюджетних коштів у бюджетному процесі.

9. Відповідно до статті 8 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність України» керівник комунального некомерційного підприємства несе персональну відповідальність за організацію бухгалтерського обліку та забезпечення фіксування фактів здійснення господарських операцій у первинних документах, збереження оброблених документів, регістрів і звітності.

10. Складання та подання фінансової і бюджетної звітності, звітів про виконання бюджетної програми, а також контроль за цільовим та ефективним витрачанням бюджетних коштів здійснюється в установленому законодавством порядку.        

Керуючий справами виконавчого комітету                                          Святослав МИХАЙЛОВСЬКИЙ