Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

28 Червень 2024

Урочистості з нагоди 28-ї річниці прийняття Конституції

28 червня в сесійній залі міської ради відбулися урочистості з нагоди 28-ї річниці прийняття Конституції України, у яких взяли участь міський голова Галина БІЛЕЦЬКА, керівники структурних підрозділів міської ради, депутати, старости та запрошені.

Присутні у хвилині мовчання згадали Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє та стали янголами, тримаючи небеса.

Після урочистого виконання гімну, Галина Білецька та військовий комісар, підполковник Андрій Беспалов вручили рідним полеглих героїв державні нагороди:

– орден “За мужність” ІІІ ступеня солдату КОРНІЙЧУКУ Миколі Вікторовичу (посмертно), нагороду отримав син;

 – медаль “Захиснику Вітчизни” старшому солдату РУБАШЕВСЬКОМУ Сергію Юрійовичу (посмертно). Прийняли нагороду батьки героя;

– відзнакою Міністра оборони України ЗА ПОРАНЕННЯ було нагороджено ГОЛОВЕНЯ Миколу Борисовича (посмертно). Нагороду отримала дружина.

Г. І. Білецька привітала присутніх із святом й зазначила, що прийняття Конституції стало відправною точкою на шляху до побудови сильної, демократичної та правової держави і що саме цей документ визначає основний принцип – держава існує для людей, а не навпаки.

Цього урочистого дня поклали квіти і до пам’ятника Т. Г. Шевченку та вклонилися пам’яті Великого Кобзаря – головного борця за права українського народу.