Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

19 Червень 2024

День фермера

День фермера 2023 - як з'явилося свято та як красиво привітати — УНІАН

Згідно Указу Президента від 18 червня 2020 року №234/2020, “Ураховуючи значення фермерських господарств для розвитку сільського господарства України”, встановлено професійне свято – День фермера.

За загальним терміном “фермер” сьогодні в Україні стоять різні групи сільгоспвиробників. Це свято усіх тих, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих фермерських справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Фермер – не тільки професія, а життєве покликання. Адже вам доводиться дуже нелегко не лише через нестабільність погодних умов, а й через військову агресію. Проте ваша праця є джерелом нашої життєвої сили. Кожен шматочок хліба, кожний свіжий овоч, кожна склянка молока – результат вашої наполегливої праці.

Крім того, поки наші доблесні воїни продовжують боронити нас від ворога на фронті, ви, не втрачаючи оптимізму, продовжуєте професійно робити справу, від якої сьогодні залежить продовольча безпека не лише нашої громади, а й країни в цілому. Ви постійно тримаєте тиловий фронт та всебічно допомагаєте нашим оборонцям. Ви є гарантією того, що на наших столах завжди будуть свіжі поживні страви, а в умовах війни – це віра кожного у завтрашній день.

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем фермера! Бажаємо найсміливіших сподівань, задумів та планів, погожої днини та гарних здобутків!

Міський голова                             Галина БІЛЕЦЬКА