Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

31 Травень 2024

Вітаємо зі святом Останнього дзвоника

ЛЮБІ ДІТИ, ДОРОГІ БАТЬКИ

ТА ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ!

Вітаємо зі святом Останнього дзвоника

Ось і завершився 2023-2024 навчальний рік і ви перегорнули ще одну сторінку у книзі «Знань». Варто зазначити, що цей навчальний рік, який пройшов у нелегких умовах воєнного стану, знову став випробуванням як для учнів, так і для вчителів та батьків.

Але незважаючи на всі виклики сьогодення, школярі змогли показати гідні результати в учнівських олімпіадах, всеукраїнських, обласних конкурсах та змаганнях. Чим вкотре засвідчили, що українська нація незламна, що, не дивлячись на негаразди, ми були, є і будемо високоосвіченим та культурним народом.

Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.

Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Щиро бажаємо всім випускникам впевнено йти життєвою дорогою і завжди досягати поставленої мети. Віри, успіхів і здійснення усіх задумів. Нехай з вами завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники. Примножуйте славу рідної землі, бо народилися ви і зростали у незалежній Україні, яку віками виборювали і виборюють наші Герої. Будьте гідними їх послідовниками та справжніми громадянами, гордо несіть славу минулих поколінь та творіть нову величну історію нашої держави.

Хай хвилюючий останній дзвоник пролунає у кожному серці з радісним настроєм та вірою у завтрашній день! Хай це літо буде спокійним і безпечним для кожного з вас! І щоб новий навчальний рік ми зустріли під мирним небом вільної та непереможної України!

Міський голова                           Галина БІЛЕЦЬКА