Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

08 Травень 2024

День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом

Шановні жителі громади!

Традиційно в ці травневі дні ми відзначаємо День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом.

У Другій світовій війні Україна була однією з найбільш постраждалих країн: уся територія була окупована, близько 10 мільйонів українців загинуло, майже 2,5 мільйони було вивезено на примусові роботи до Німеччини, зруйновано тисячі міст і сіл.

На жаль, цю знаменну дату ми знову зустрічаємо зі зброєю в руках. Народ, який був нашим союзником у боротьбі з фашизмом, тепер щодня влаштовує геноцид українського народу і чинить злочини проти людства та військові злочини на нашій землі. І знову справжні сини і доньки України стали на захист своєї Батьківщини, своїх родин, своїх домівок і одвічного прагнення свободи і незалежності.

Подвиг ветеранів додає нам сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України.

З відчуттям глибокої пошани та безмежної вдячності вшановуємо наших найповажніших громадян – людей покоління, яке перемогло нацистів у довготривалій боротьбі. Дякуємо вам, дорогі ветерани, за перемогу.

Висловлюємо шану українським військовим, добровольцям, які щодня боронять цілісність та суверенітет нашої країни, захищають український народ від російського агресора. Молимося за полеглих, бажаємо миру, відстоюємо свою свободу. Віримо, що зрештою таки настане день Перемоги і над цим ворогом.

Вічна шана і пам’ять усім, хто невтомно наближав перемогу 1945 року.

Слава героям, що нині виборюють для нас мир.

З повагою

міський голова                                              Галина БІЛЕЦЬКА