Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Лютий 2024

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Майже два роки Україна, як єдиний злагоджений механізм мужньо протистоїть повномасштабному вторгненню армії російської федерації. За цей час потреби наших захисників у підтримці з тилу тільки зростають, адже бойові дії стають все більш запеклими та вимагають максимального матеріального та технічного забезпечення.

Творча спільнота молодих артистів Житомирщини (народне естрадне тріо «Forte» Андрушівського міського Будинку культури; лауреат міжнародних, всеукраїнських фестивалів та конкурсів, співак-волонтер Олексій Буднік; Творче об’єднання По Цимбалам)  не стоїть осторонь та  створила мистецький проєкт «Птахи надії» в підтримку Збройних Сил України. Проєкт  спрямовано на придбання дрона MAVIK 3 (з антеною), що допомагатиме захисникам 72 ОМБ другої роти танкового батальйону виконувати поставлені завдання задля досягнення Перемоги над російським  ворогом.

Працівники галузі культури Андрушівщини вкотре підтримали реалізацію проєкту «Птахи Перемоги» благодійного фонду Богдана Кицака, яка націлена на придбання 100 дронів-камікадзе для ЗСУ. Один дрон-камікадзе вартістю 18 000 грн. при умілому використанні знищує, пошкоджує, виводить з ладу техніку на мільйони доларів.

 Артисти організували ряд благодійних заходів в підтримку ЗСУ громадою та зібрали кошти на придбання дрона-камікадзе, який передано  190  навчальному центру.

Дякуємо всім, хто підтримує та допомагає наблизити Перемогу!

Наша сила в єдності!