Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

25 Січень 2024

АТ «Укрпошта» запрошує на роботу

Останнім часом соціальними мережами поширюється інформація щодо неналежної роботи відділень АТ «Укрпошта» в Андрушівській громаді. На превеликий жаль, така ситуація спричинена проведенням реформування в галузі поштового зв’язку. І, оскільки, на сьогодні вакантними є посади начальника, заступника поштового відділення, двох операторів та двох листонош, поштове відділення в м. Андрушівка керівництвом Житомирської дирекції АТ «Укрпошта» тимчасово переведено на триденний робочий режим з залученням до цієї роботи працівників з обласних відділень. Це призводить до незручностей і нарікань зі сторони жителів міста.

Для виправлення існуючої ситуації головою міської ради надіслано листи відповідним структурам та проведено зустріч з керівником обласної дирекції, де намічено заходи щодо налагодження роботи поштових відділень в громаді.

Андрушівська міська рада та Житомирська дирекція АТ «Укрпошта» запрошують всіх бажаючих працювати в сфері поштових послуг звертатись за телефонами:

050 -360-49-00  та  050 -360-03-98