Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

17 Січень 2024

Чергове засідання комісії з захисту прав дитини

16 січня, в приміщенні Андрушівської міської ради, відбулося чергове засідання комісії з захисту прав дитини при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради.

На розгляд порядку денного були винесені питання, які стосувалися доцільності/недоцільності позбавлення батьківських прав, виконання батьківських обов’язків щодо малолітніх дітей, вчинення домашнього насильства психологічного характеру над дітьми, поповнення дитячого будинку сімейного типу.

На комісії також розглядалися висновки про стан виховання, утримання та розвитку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в сім’ях опікунів, піклувальників та питання затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

 Членам родин, які  запрошені на комісію, були надані необхідні консультації, окремих – було попереджено про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків.

 Після розгляду питань були прийняті відповідні рішення,  згідно чинного законодавства та з метою захисту прав та інтересів дітей.