Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

17 Січень 2024

Продовжуємо роботи з облаштування захисних споруд

Наразі завершуються роботи з облаштування захисних споруд цивільного захисту в Нехворощанському та Бровківському ліцеях. Ці сховища мають не просто бути, а й відповідати визначеним для будівель цивільного захисту вимогам.

На даний момент укриття облаштовані всім необхідним, а саме: питна та технічна вода, резервне штучне освітлення, телефон, радіоприймач та інші засоби зв’язку, вогнегасники, аптечка із засобами надання невідкладної медичної допомоги тощо.

В приміщення підвели комунікації, провели освітлення та системи вентиляції, встановили обігрівачі та організували простір відповідно до вікових потреб учнів.

Головне під час навчання та роботи – це життя та здоров’я учасників освітнього процесу, тому перша і головна вимога до сховищ  – комунікації, комфорт, відповідність нормам.