Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

03 Січень 2024

Роботи по благоустрію

Ні для кого не секрет, що робота комунальних служб – украй важлива складова комфорту й привабливого вигляду будь-якого населеного пункту. Зима тому не виняток, чимало робіт необхідно виконувати саме у цей період.

На сьогоднішній день актуальною є проблема видалення аварійних, сухостійних дерев та дерев, які досягли вікової межі, насаджень загального користування на території громади.

Наразі працівники комунального підприємства проводять благоустрійні роботи з видалення, кронування, санітарної обрізки аварійних дерев, чагарників, кущів та прибирання території біля пішохідного мосту (старий міст).

Це лише частина робіт, яку виконують працівики КП АМР «Комсервіс», забезпечуючи благоустрій усієї територіальної громади. Догляд за насадженнями триває цілий рік.

Комунальники знають свою роботу і виконують її професійно.