Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

28 Грудень 2023

День визволення Андрушівщини від фашистських загарбників

28 грудня 2023 року – вісімдесята річниця визволення Андрушівщини від фашистських загарбників. У цей урочистий день Андрушівський міський голова Галина БІЛЕЦЬКА поклала квіти на Алеї Слави, щоб вшанувати пам’ять тих, хто віддав своє життя за нашу свободу.

Ця подія є нагадуванням про важливість відданості та жертовності тих, хто боровся за нашу країну під час Другої світової війни. Вона гостро перекликається з нашим сьогоденням, коли кращі з кращих ціною свого життя захищають Україну від рашистського окупанта.
Відзначаючи цей день, ми вшановуємо пам’ять тих, хто віддав своє життя заради нашого майбутнього.
У цей день ми також пам’ятаємо про важливість миру, свободи та демократії. Ми вдячні нашим захисникам, хто виборов нашу свободу у далеких 1941-45 роках, і тим, хто з буремного 2014 боронить нас від сучасного агресора.
Слава Збройним Силам України!
Слава Героям!
Слава Україні!