Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

20 Грудень 2023

Відкриття класу безпеки

Сьогодні в Зарубинецькому ліцеї відбулося довгоочікуване відкриття новоствореного класу безпеки. На заході були присутні люди, які були дотичні до створення кабінету – міський голова Білецька Г.І. та начальник відділу освіти, молоді та спорту Андрушівської міської ради Рудюк С.О., а також запрошені заступник начальника Бердичівського районного управління підполковник служби ЦЗ Олішевський В.С., начальник Бердичівського районного управління полковник служби ЦЗ Кобилинський М.В. Створення такого класу – це вимога сьогодення, адже основна  мета його функціонування полягає у засвоєнні основних знань та вмінь щодо надання першої домедичної допомоги, вироблення навичок попередити та запобігти пожежі, лиху в побуті, навчити діяти в критичних ситуаціях.

Працівники служби цивільного захисту провели із учнями ліцею цікаву та пізнавальну бесіду щодо мінної безпеки та правилам поводження під час зимових канікул. Діти активно долучались до розмови, давали чіткі відповіді на запитання, показали обізнаність та знання правил власної безпеки. На завершення зустрічі здобувачі освіти більш детально ознайомились із професією рятувальника.