Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

09 Листопад 2023

Особистий прийом громадян у місті Андрушівка начальником Бердичівської районної військової адміністрації Людмилою Димидюк

При здійсненні своєї діяльності Бердичівська районна військова адміністрація націлена на те, щоб не оминути увагою жодний населений пункт Бердичівського району, оперативно реагуючи на скарги та зауваження, що надходять на її адресу. З метою покращення взаємодії з населенням, посадовими особами Бердичівської районної військової адміністрації систематично проводяться виїзні прийоми громадян безпосередньо на місцях. Цього разу начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк у присутності міського голови Галини Білецької провела особистий прийом громадян у місті Андрушівка.

Під час прийому до Людмили Димидюк звернулася за допомогою мати Олега Глагодського, який загинув ще у перші дні війни під час важких боїв за столицю. Через те, що хлопець був добровольцем, і військова частина не надала про нього інформації, рідні не можуть отримувати виплати, гарантовані державою. Начальник Бердичівської районної військової адміністрації надала відповідні роз’яснення як діяти у даній ситуації. Та запевнила, що зі свого боку теж докладе усіх зусиль, аби родина загиблого героя не залишилися наодинці зі своєю бідою.

Є проблеми в Андрушівській громаді з гідроспорудою на річці Гуйва, яка знаходиться у незадовільному стані та з аварійним станом мосту через цю ж річку. Ці два інженерних об’єкти є вкрай важливими для громади. Адже міст є важливою транспортною розв’язкою для сполучення міста з обласним центром, а у випадку руйнування дамби під загрозою підтоплення може опинитися значна територія Житомирської області. Самостійно громада не може вирішити ці питання у зв’язку з відсутністю відповідного фінансового ресурсу для проведення капітального ремонту об’єктів, але готова допомогти співфінансуванням. Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк погодилася допомогти порушити дане питання на обласному рівні для можливості залучення коштів з обласного бюджету або з Фонду регіонального розвитку.

Ще одне звернення було від директора Андрушівського ліцею №1, який просив допомогти у питанні реконструкції свого навчального закладу, що знаходиться в колишньому маєтку Терещенків та має статус пам’ятки архітектури. Користуючись нагодою, Людмила Димидюк особисто відвідала ліцей, де наразі навчається близько 620 дітей, оглянувши навчальні класи, спортивну, актову залу та їдальню. Зазначивши, що, на її думку, держава неодмінно продовжить створювати комфортне освітнє середовище для здобувачів освіти після Перемоги України. Адже зараз усі зусилля повинні бути спрямовані на підтримку Збройних сил України та зміцнення нашої обороноздатності.

Додатково Людмила Димидюк на запрошення Галини Білецької побувала у Дитячо-юнацькій спортивній школі, де наразі ведуться ремонтні роботи. Тут організовано для дітей безкоштовні спортивні гуртки та секції, у громаді започатковано премії для талановитих спортсменів, які показують результати на змаганнях. Людмила Димидюк поспілкувалася з директором ДЮСШ та побажала спортсменам і їх наставникам спортивних успіхів та досягнень. Наголосивши, що здорові діти це передусім здорова нація та здорова держава.

«В цілому результатами виїзного прийому задоволена. Адже попри наявні виклики одразу видно, що Андрушівський міський голова Галина Білецька має чіткий план розвитку громади та знає шляхи вирішення проблемних питань. Вона впевнена, цілеспрямована та працює виключно на результат. Бердичівська районна військова адміністрація підтримує та надає всебічне сприяння територіальним громадам. Тільки разом, тільки спільними зусиллями ми зможемо відновити довоєнний потенціал Бердичівського району, допомогти фронту та забезпечити добробут місцевих жителів» – зазначила начальник Бердичівської районної військової адміністрації, підсумовуючи результати робочої поїздки на Андрушівщину.

Бердичівська Районна Військова Адміністрація