Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Вересень 2023

З днем знань !

ДОРОГІ УЧНІ, БАТЬКИ, ВЧИТЕЛІ!

Щиро вітаю Вас з початком нового навчального року та Днем знань!

1 вересня – це День надій та планів на майбутнє.

Школа…  Це новий етап у житті кожної дитини, це новий досвід, нові знання, нові друзі. Для першокласників – це бентежний період, а для  випускників – відповідальний.

Школа відкриває безмежний світ знань. Навчайтеся, реалізовуйте свої таланти,  розвивайте їх. Будьте оптимістами, все у вас обов’язково вийде, бо ви креативне, розумне, творче покоління, яке дуже рано дізналося про війну і біль  втрат не з книжок і фільмів, на жаль.  Ви свідки  мужньої боротьби нашого народу за свободу та незалежність. Ваші здібності та наполеглива праця стануть запорукою успіхів і звершень. Україна обов’язково буде країною щасливих людей!

Шановні педагоги, дякую вам за роботу, яку ви щодня виконуєте всупереч будь-яким труднощам. Ви не просто навчаєте, ви формуєте світогляд наших дітей, бо «ворог іде туди, де програє вчитель і священник».

Батькам бажаю мудрості й витримки! Будьте всі здорові! Всім нам якнайшвидшої Перемоги над ворогом, а освіта – шлях до Перемоги!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАШИМ ЗАХИСНИКАМ!

З повагою міський голова                                    Галина  Білецька