Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

30 Серпень 2023

Триває реконструкція вуличного освітлення

Продовжуються роботи по реалізації грантового проєкту «Реконструкція системи зовнішнього освітлення в м.Андрушівка Житомирської області».

На цьому тижні підрядною організацією проводяться монтажні роботи по вул.Зозулінського та вул.Лисенка. Зі слів підрядника, обсяг виконаних робіт відповідно до контрактної угоди становить близько 80%.

В рамках реалізації проєкту заплановано проведення робіт з монтажу вуличних світильників LED і кронштейнів, демонтаж з/б опор та встановлення нових, заміна існуючих мереж зовнішнього освітлення на СІП, улаштування контурів захисного заземлення і обмежувачів перенапруг, заміна шаф управління та інших робіт.

Реалізація проєкту здійснюється виключно за рахунок грантових коштів. Проєкт фінансується Європейським Союзом за підтримки НЕФКО, що виступає програмним менеджером. Оплата за виконану роботу буде здійснюватися грантодавцем напряму підрядній організації.

Мета Проєкту – покращити умови життя українців на основі сучасних технологій та європейських стандартів.