Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №178 від 11.08.2023 р. Про відмову у взятті на соціальний квартирний облік

11 Серпень 2023

Рішення №178 від 11.08.2023 р. Про відмову у взятті на соціальний квартирний облік

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від  11 серпня  2023 р.                                                                                   № 178

Про відмову у взятті на соціальний

квартирний облік

Керуючись Житловим кодексом Української РСР, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі абз. 3 п. 6  Порядку взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку та зняття з нього, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від  23.07.2008 р. № 682, враховуючи рішення громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради (протокол від 09.08.2023 року №32), виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є :

1. Відмовити у взятті на соціальний квартирний облік:

– Ціхан Жанні Олександрівні, на підставі абз.3 п.6 Порядку взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку та зняття з нього, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від  23.07.2008 № 682.

2. Спеціалісту, відповідальному за ведення квартирного обліку Самборській А.О., не пізніше трьох робочих днів від дня прийняття даного рішення направити письмове повідомлення заявнику відповідно до законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                         Галина БІЛЕЦЬКА