Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Липень 2023

Славний ювілей

         Життя дається всім, а старість приходить не до кожного. А до поважного віку доживають одиниці. 24 липня 2023 року сторічний ювілей зустріла жителька села Антопіль Ящук Лідія Василівна. Такий ювілей — дуже важлива і значима подія, адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік.

         Складну життєву дорогу пройшла Лідія Василівна, будучи учасником історичних подій і працюючи на благо майбутнього покоління. Виростила трьох дітей, які нині тішать материнське серце. Дочекалася чотирьох онуків, шістьох правнуків та праправнука. Привітати з такою поважною датою завітали до родини Ящуків Андрушівський міський голова Галина Білецька, староста Антопільського старостинського округу Юрій Устич, заступник  Андрушівської міської організації ветеранів війни та праці Тетяна Ломберг, голова селянсько-фермерського господарства «Демитра» Дмитро Ткаченко. Всі бажали ювілярці, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди радували своєю турботою та увагою. Хор ланка Антопільського будинку культури подарували сельчанці святковий торт та низку вітальних пісень.