Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

05 Липень 2023

Чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм. З метою захисту найкращих інтересів дітей нашої громади 5 липня під головуванням міського голови Галини Білецької відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради.

У ході засідання розглянуто питання соціально-правового захисту дітей, матеріали яких підготовлено працівниками служби у справах дітей Андрушівської міської ради.

Після розгляду заяв та документів, заслухавши громадян, яких було запрошено, комісією було прийнято рішення щодо визначення місця проживання малолітніх дітей та щодо виконання батьківських обов’язків жителями м. Андрушівка та с. Лісівка

Усі рішення були прийняті згідно чинного законодавства та в інтересах дітей.