Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

19 Квітень 2023

ЕВАКУАЦІЙНИЙ ПОТЯГ

Вокзал – це місце зустрічей та розставань… Місце, яке є для когось  початком довгої і щасливої дороги, яка приведе згодом до рідних і дорогих людей, до коханих.. Це місце відліку часу.  А ще – це місце зустрічей. Бажаних, довгоочікуваних, у кожного по-різному.

Сьогодні, 19 квітня 2023 року, представники Бердичівської районної військової адміністрації та Андрушівської міської ради зустріли евакуаційний потяг, на якому прибули вимушені переселенці із прифронтових територій.

Бахмут, Авдіївка, Мар’їнка, Лиман… Ці міста ворог руйнує щодня, це міста жорстоких боїв, сліз та втрат…Неможливо повірити, що людство допускає такі страшні речі: відбирати право на життя, рідний дім!

25 вимушених переселенців приїхали до нашої громади. Відразу по прибуттю відповідними службами було здійснено психологічний, соціальний та медичний  супровід вимушених переселенців, виплачено першу грошову допомогу. Людей поселили у приміщеннях дитячих садочків в м.Андрушівка та с.Лісівка, забезпечили харчуванням, речами першої необхідності та гідними умовами проживання.

Наші співвітчизники наразі в безпеці. І це робота сотень людей: військових, волонтерів, соціальних служб, благодійних фондів, Червоного Христа тощо.

Жителі нашої громади теж не стоять осторонь. Діляться речами, допомагають продуктами і просто зустрічають змучених, переживших страхіття бомбардувань жінок, дітей, стариків, посмішками і словами підтримки: «Раді бачити! Вам у нас буде затишно і спокійно. Ласкаво просимо!»