Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №25 від 29.11.2022 р. Про внесення змін до рішення 24 сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 30.09.2022 №24 «Про перейменування вулиць Андрушівської міської територіальної громади»

29 Листопад 2022

Рішення №25 від 29.11.2022 р. Про внесення змін до рішення 24 сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 30.09.2022 №24 «Про перейменування вулиць Андрушівської міської територіальної громади»

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Двадцять шоста сесія

Восьмого скликання

29.11.2022

№25

Про внесення змін до рішення 24 сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 30.09.2022 №24 «Про перейменування вулиць Андрушівської міської територіальної громади»

Відповідно до п.2 ч.1 ст.30, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про правовий режим воєнного стану», «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», рішення 21 сесії Андрушівської міської ради 8 скликання  від 27.05.2022 №2, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення 24 сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 30 вересня 2022 №24 «Про перейменування вулиць Андрушівської міської територіальної громади» наступні зміни:

1) підпункт 2 пункту 4 рішення викласти у такій редакції:

«- вулицю 1 Травня у селі Камені Бердичівського району Житомирської області на вулицю Вишнева»;

2) підпункти 4,5,6,7 пункту 5 рішення викласти у такій редакції:

«- провулок Першотравневий 1 у селі Зарубинці Бердичівського району Житомирської області на провулок Перший Центральний»;

«- провулок Першотравневий 2 у селі Зарубинці Бердичівського району Житомирської області на провулок Другий Центральний»;

«- вулицю Першого Травня у селі Лісівка Бердичівського району Житомирської області на вулицю Центральна»;

«- провулок Першого Травня у селі Лісівка Бердичівського району Житомирської області на провулок Центральний»;

3) підпункт 5 пункту 8 рішення викласти у такій редакції:

«- вулицю 1 Травня у селі Лебединці Бердичівського району Житомирської області на вулицю Мирна»;

4) підпункти 5,10 пункту 9 рішення викласти у такій редакції:

«- вулицю Гастелло у місті Андрушівка Бердичівського району Житомирської області на вулицю Леонтовича»;

«- вулицю Лермонтова у місті Андрушівка Бердичівського району Житомирської області на вулицю Терещенка»;

5) виключити підпункт 26 пункту 9 рішення

«- вулицю Островського у місті Андрушівка Бердичівського району Житомирської області на вулицю Пилипа Орлика».

2. Відділу комунальної власності, архітектури та містобудування (Комінарець А.О.) направити дане рішення до Державного реєстру виборців, ДП «Національні інформаційні системи» та забезпечити внесення змін до Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина  БІЛЕЦЬКА