Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

03 Листопад 2022

Звіт Андрушівського міського голови

Відповідно до ч.7 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою інформування громадськості Андрушівським міським головою Галиною Білецькою прийнято розпорядження «Про звіт міського голови перед жителями Андрушівської міської територіальної громади». Утворено робочу групу з підготовки та організації проведення звіту та затверджено графік його проведення.

1, 2, 3 листопада 2022 року відбулися відкриті зустрічі міського голови з жителями Павелківського, Бровківського, Зарубинецького, Яроповецького старостинських округів, сіл Волосів та Нова Котельня Антопільського старостинського округу.

Під час спілкування з міським головою жителі громад піднімали гострі та злободенні питання: забезпечення питною водою, графіки відключення електропостачання в населених пунктах, ремонт доріг, автобусне сполучення, надання субсидій, забезпечення медичним обслуговуванням та інші важливі питання, які хвилюють людей.

Керівники відповідних служб міської ради, які також брали участь у зустрічах, надавали вичерпні відповіді та роз’яснення щодо тих чи інших питань жителів громади.

Такі зустрічі відбудуться в подальшому в кожному населеному пункті громади.

З графіком проведення звіту міського голови перед жителями Андрушівської громади можна ознайомитись на сайті міської ради та в соціальній мережі «Фейсбук» на сторінці Андрушівська міська рада.