Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №1 від 28.10.2022 р. Про прийняття та передачу об’єкта незавершеного будівництва, визначення замовником виконання робіт КП Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС»

28 Жовтень 2022

Рішення №1 від 28.10.2022 р. Про прийняття та передачу об’єкта незавершеного будівництва, визначення замовником виконання робіт КП Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС»

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Двадцять п’ята сесія

Восьмого скликання

28.10.2022

№1

Про прийняття та передачу об’єкта незавершеного будівництва, визначення замовником виконання робіт КП Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС»

Відповідно до статей 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи розпорядження голови Житомирської обласної державної адміністрації від 19.12.2018 №504 «Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 05.04.2017 №120», акти приймання-передачі обладнання та документації, рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, міська рада

ВИРІШИЛА

  1. Прийняти у комунальну власність Андрушівської міської ради об’єкт  незавершеного  будівництва «Будівництво напірного колектора  господарсько-побутової каналізації м. Андрушівка», вартістю 2096712.46 грн.
  2. Передати на баланс комунальному підприємству Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» об’єкт  незавершеного  будівництва «Будівництво напірного колектору господарсько-побутової каналізації м.Андрушівка», вартістю 2096712.46 грн.
  3. Визнати комунальне підприємство Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» замовником робіт по будівництву напірного колектору  господарсько-побутової каналізації м. Андрушівка.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (П.М.Рудюк) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА