Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

23 Березень 2022

Зустріч з аграріями та старостами

22 березня в залі засідань міської ради відбулася зустріч керівництва громади з аграріями та старостами. Основним питанням порядку денного було початок посівної кампанії.

Про основні аспекти організації проведення весняно-посівної кампанії та державної підтримки аграріїв у 2022 році проінформувала присутніх в онлайн форматі заступник директора Департаменту агропромислового комплексу та економічної політики Житомирської ОДА Ніна Добринська.

Міський голова Галина Білецька подякувала аграріям за співпрацю по формуванню продовольчого та матеріально-технічного резерву для громадян та територіальної оборони громади. Також наголосила присутнім на необхідності координації дій під час роботи сільськогосподарської техніки в полі, особливо під час комендантської години.

В ході зустрічі обговорювалося ряд інших питань, що стосуються посівної кампанії, таких як забезпечення паливно-мастильними матеріалами, насінням, пріоритетність посівних площ та ін. Завершилась зустріч виступом голови спілки ветеранів держрезерву України Юрія Болозовича.