Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Листопад 2021

Засідання постійної комісії

24 листопада 2021 року  відбулося засідання постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин Андрушівської міської ради.

 На засіданні були присутні представники даної комісії: Петро Рудюк, Андрій Завацький, Світлана Янчук, Валентина Дущенко та представники комісії з  питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики Степан Паламар, Микола Цап, комісії з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, депутатської етики та місцевого самоврядування Владислав Бачинський.

Комісією заслухано звіт міського голови про роботу виконавчих органів Андрушівської міської ради за період з листопада 2020 року по листопад 2021 року, розглянуто питання внесення змін до статутів комунальних закладів, щодо комунального майна тощо.

За рішенням комісії, всі питання порядку денного запропоновано винести на розгляд п’ятнадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання, яка відбудеться 26 листопада 2021 року.