Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Проекти рішень

Проекти рішень 47 сесії 8 скликання 28.06.2024 р.

  1. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету міської ради, затвердженого рішенням першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 02.12.2020 №6 (зі змінами).
  2. Про відмову у наданні на 2025 рік пільги зі сплати земельного податку підрозділу ДПРЧ-5 ГУ ДСНС України у Житомирській області.
  3. Про відмову у наданні на 2025 рік пільги зі сплати земельного податку виробничому підрозділу «Козятинська дирекція залізничних перевезень».
  4. Про відмову у наданні на 2025 рік пільги зі сплати земельного податку виробничому підрозділу «Коростенська дирекція залізничних перевезень».
  5. Про внесення змін до фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради на 2024 рік
  6. Про організацію та проведення громадського обговорення проєктів рішень «Про припинення діяльності Мостівської гімназії Андрушівської міської ради Бердичівського району Житомирської області», «Про припинення діяльності Антопільської гімназії Андрушівської міської ради Бердичівського району Житомирської області».
  7. Звіт про виконання плану роботи міської ради за І півріччя 2024 року та затвердження плану роботи міської ради на ІІ півріччя 2024 року.
  8. Про внесення змін до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2024 рік.
  9. Земельні питання.
  10. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок Андрушівської міської ради (в межах та за межами м.Андрушівка) Бердичівського району Житомирської області.
  11. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок Андрушівської міської ради (територія Бровківського старостинського округу) Бердичівського району Житомирської області.
  12. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в м.Андрушівка, вул.Корольова, 14а, кадастровий номер 1820310100:01:009:0088.
  13. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в м.Андрушівка, вул.Лисенко, 34, кадастровий номер 1820310100:01:018:0055.
  14. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Козак Г.М.
  15. Про внесення змін до рішення виконкому Андрушівської міської ради від                  15.02.1994 року №53 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок».
  16. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Коновальчуку В.О., Коновальчуку С.О.
  17. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Гальчинської сільської ради народних депутатів від 26.10.93 №54 «Про передачу земельних ділянок у приватну власність».
  18. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки за межами населеного пункту с.Антопіль, вул.Миру, 80а.
  19. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Антопіль, вул.Травнева, 68а.
  20. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки за межами населеного пункту с.Антопіль, вул.Транева, 68а.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Лінник Л.М.
  22. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Городківської сільської ради від 26 квітня 1995 року №6 «Про передачу земельних ділянок у приватну власність».
  23. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Пилипчуку С.Є.
  24. Про припинення права оренди ПОСП «Надія» та передачу в оренду земельної ділянки ПОСП «Надія», ТОВ «Зарубинецька птахофабрика».
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та передачу в постійне користування релігійній громаді св.вмч.Димитрія Солунського Житомирсько-Овруцької єпархії УПЦ ПЦУ.
  26. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Рудич Д.Д.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Городківка, вул.Миру, 16.
  28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду СФГ «Шателюк» (с.Волосів, вул.Житомирська, 42).
  29. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Черненку В.Б., Черненко О.І., Черненку С.В., Черненку О.В.
  30. Різне.

Завантажити всі проєкти рішень можна натиснувши на це посилання.