Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

22 Жовтень 2024

Шановні жителі громади, які отримували субсидію на житлово-комунальні послуги!

Для звірки щодо призначення субсидії на опалювальний період 2024-2025 років рекомендуємо звернутись до найближчого відділення Пенсійного Фонду України, або за телефоном гарячої лінії Пенсійного Фонду 0 800 503 753.

Після звірки з Пенсійним Фондом України та у разі відсутності автоматичного нарахування субсидії на зимовий період потрібно подати заяву на продовження субсидії на опалювальний період 2024-2025 років.

Нагадуємо що заяву на житлову субсидію можна подати кількома способами:

– Через “Дію”, ввівши в пошуку “Заява на субсидію”.

– Особисто, звернувшись до найближчого із сервісних центрів Пенсійного фонду України.

– Дистанційно через портал е-послуг ПФУ або мобільний застосунок Пенсійного фонду, обравши опцію “Заява на житлову субсидію чи пільгу”.

– Через уповноважену посадову особу виконавчого органу  Андрушівської міської ради та посадову особу центру надання адміністративних послуг Андрушівської міської ради.

 У разі звернення громадянина за її призначенням у період по 30 листопада 2024 року житлову субсидію буде призначено з жовтня місяця 2024 року.