Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

16 Жовтень 2024

Громада на всі 100

Шановні жителі нашої громади та всі, хто вболіває за її розвиток!

Нагадуємо, що триває голосування за проєкт «Нове футбольне поле зі штучним покриттям (60×40м.)» в Андрушівській міській територіальній громаді в рамках другого етапу конкурсу «Громада на всі 100».

Період проведення другого етапу конкурсу: з 14 жовтня 2024 р. по 29 листопада 2024 р.

Для того, щоб потрапити до числа 20 громад-переможців за результатами голосування та пройти до наступного етапу потрібно набрати якнайбільше голосів.

Станом на 16.10.2024р. наш проєкт вже набрав 844 голосів, що складає (4,24% від загальної кількості населення). Але для перемоги цих голосів не достатньо.

Тому закликаємо всіх, хто ще не проголовував підтримати проєкт для наших дітей, перейшовши за посиланням

https://fakty.com.ua/hromady/project/159

Виникло багато запитань щодо проблем із голосуванням (не зареєстровані в Facebook, забули пароль і т.д.). Нажаль, організатор визначив, що єдиним можливим варіантом голосування за проєкт є голосування через сторінку в соціальній мережі Facebook. Тому, хто не зареєстрований – зареєструйтесь та підтримайте проєкт заради наших дітей. Це найменше, що ми можемо зробити.

Підключіть до процесу голосування рідних, друзів, колег по роботі, знайомих, які виїхали за кордон. Тільки спільними зусиллями ми зможемо досягти поставленої мети.

Також повідомляємо, що ми розділяємо думку людей про необхідність спрямування всіх зусиль задля перемоги нашої країни. Однак, організатор та партнери даного конкурсу визначили лише два основні напрямки, які вони готові профінансувати за рахунок міжнародних коштів: місцевий економічний розвиток та соціальна ініціатива. Саме тому була підготовлена грантова заявка на облаштування нового сучасного футбольного поля зі штучним покриттям.

Давайте об’єднаємось та спільними зусиллями допоможемо реалізувати мрію наших дітей, адже вони – це наше майбутнє!