Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

08 Жовтень 2024

Центр розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин створено у Житомирській області

Відділ поліцейської діяльності №1 Бердичівського РВП ГУНП в Житомирській області інформує, що у зв’язку з необхідністю забезпечення належного виконання службових завдань Національної поліції України та інформування населення, щодо отримання допомоги під час вирішення питань за фактами зникнення безвісти осіб за особливих обставин та уникнення проблем, що виникають під час взаємодії з питань розшуку таких осіб, наказом начальника Головного управління Національної поліції у Житомирській області створено спеціалізовану групу (центр) з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин:

Якщо близька вам людина потрапила у полон або зникла безвісти, тривалий час не виходить на зв’язок – звертайтесь за допомогою до територіального підрозділу поліції за адресою: м.Андрушівка, вул.Корольова, 4, за номером телефону 0682281379, або до спеціалізованого Центру за адресою: м.Житомир, вул. Старий Бульвар, 5/37, щоденно з 09:00 до 18:00 за номером 096-030-02-02.

Центрі ви можете:

  • отримати інформацію щодо алгоритму дій рідних з пошуку зниклих безвісти осіб за особливих обставин; поспілкуватися зі слідчими по кримінальному провадженні,
  • розпочатим ГУНП у Житомирській області стосовно осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.