Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

02 Жовтень 2024

Нарада начальника Бердичівської РВА щодо мобілізації

2 жовтня начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк провела нараду за участі представників територіальних громад, поліції, медичних установ та, що особливо важливо, керівників Бердичівського РТЦК та СП – Віктора Нагорнюка, а також начальників першого та другого відділів, які підключилися онлайн.

Основним питанням зустрічі стала мобілізація, адже невиконання мобілізаційних планів у районі викликає серйозне занепокоєння. Віктор Нагорнюк акцентував на недостатній роботі громад у питаннях оповіщення та доставки військовозобов’язаних. Він підкреслив, що ситуація вимагає негайного посилення зусиль на місцях для виконання доведених завдань.

Начальник поліції Сергій Рудницький доповів про заходи з розшуку та затримання військовозобов’язаних, які не з’явилися за повістками. Проте, як зазначив Віктор Нагорнюк, вирішення питання мобілізації залежить від скоординованої роботи всіх структур: ТЦК, поліції, медичних комісій та територіальних громад.

Людмила Димидюк наголосила: «Ми всі розуміємо важливість мобілізації в умовах війни. Від цього залежить безпека нашої країни. Кожен із нас повинен відповідально ставитися до своїх обов’язків».

Мобілізаційна кампанія на Бердичівщині є ключовою складовою загальної обороноздатності країни, тому кожна громада повинна максимально зосередитися на її виконанні.