Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Липень 2024

Представники дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні відвідали  Андрушівську територіальну громаду

12 липня представники дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні відвідали  Андрушівську територіальну громаду в рамках взаємодії неурядових організацій, органів місцевого самоврядування та надавачів соціальних послуг. На сьогодні ЮНІСЕФ є світовим лідером із просування та захисту прав дітей, впровадження інтегрованих соціальних послуг, заходів із соціально-психологічної підтримки тощо.

Під час зустрічі обговорено проблемні питання нашої громади, які потребують першочергового вирішення. Окрім іншого акцентувалася увага на створенні умов для розвитку молодіжного потенціалу, залучення дітей до освіти, надання соціальних послуг дітям та сім’ям, що опинилися в скрутних життєвих обставинах, функціонування в громаді інституту патронажного медсестринства та темі насильства в сім’ї.

Слід відмітити, що завдяки співпраці з ЮНІСЕФ в  Андрушівському міському центрі розвитку дитини «Дюймовочка» вже відремонтовано цивільну споруду та створено умови перебування в ній дошкільнят, було надано меблі, спортивний інвентар, комп’ютер/ноутбуки та навчальні приладдя. Також плануються ремонтні роботи в закладах дошкільної освіти «Дзвіночок», «Сонечко» та Андрушівського ліцею №2 Андрушівської міської ради та інших комунальних установах.

Працюємо далі, підтримуємо дітей, молодь та їх родини!