Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

10 Липень 2024

Навчання UNICEF

Війна – це не тільки зруйновані міста, розвалена інфраструктура, вбиті та поранені громадяни.
Війна – це розчавлене дитинство, втрачені мрії і посіяний страх та зневіра у світлі дитячі душі.
Для того, щоб мати майбутнє, ми зобов’язані не тільки перемогти ворога, а й повернути наших дітей до нормального життя.
Ініціатором і стратегічним лідером цього є UNICEF.
09-10 липня 2024 року під егідою UNICEF та «Координаційного центру з розвитку сімейного виховання та догляду дитини» та за фінансової підтримки Європейського Союзу у місті Львів проходить навчання представників громад щодо планування реалізації Стратегії забезпечення права кожної дитини в Україні на зростання в сімейному оточенні. Стратегія передбачає навчання та залучення представників регіонів та громад до планування заходів із розвитку послуг і сімейних форм виховання. Навчання проводиться для 4 демонстраційних регіонів (Житомирська, Закарпатська, Харківська та Полтавська області). Від Житомирщини – Андрушівська, Олевська, Брусилівська, Хорошівська та Семенівська громади.
У навчанні взяли участь і представники Андрушівської міської територіальної громади – міський голова Галина БІЛЕЦЬКА, директор комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Ніла ПОДІК, начальник служби у справах дітей Андрушівської міської ради Оксана МАЛИНІВСЬКА.