Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

28 Червень 2024

Конституція – це життєве кредо України

28 червня – День Конституції України, основного Закону, який гарантує загальновизнані права та свободи людини, закріплює принципи справедливості та рівності, визначає нашу незалежність та суверенність.

Перше слово, яким починається її перша стаття – «Україна». Її друга стаття починається словом «суверенітет». А третя – словом «людина». І цим все сказано, бо найголовніша цінність – людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість та безпека.

Саме за незалежність, соборність та суверенність, за вибір європейських цінностей – верховенства права, рівності людей, цінності життя і здоров’я, честі і гідності кожного, які гарантує українська Конституція, сьогодні кращі сини і доньки нашої країни звитяжно боряться на усіх фронтах великої битви з московією.

З нагоди Дня Конституції України бажаємо єдності й сумління у дотриманні своїх конституційних прав та обов’язків, впевненості у завтрашньому дні. Щиро віримо у щасливе майбутнє України, в якій пануватимуть мир, добробут та порядок, а кожен вільний громадянин матиме можливості для праці, творчості, самореалізації та гідного життя.

Міський голова                                     Галина БІЛЕЦЬКА