Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

28 Червень 2024

Засідання чергової сорок сьомої сесії Андрушівської міської ради

Міський голова Галина Білецька провела засідання чергової сорок сьомої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання, яка відбулася 28 червня 2024 р. в залі засідань міської ради.

Перед початком роботи депутати та присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

На сесію були запрошені заступники міського голови, керівники виконавчих органів міської ради, старости, керівники комунальних закладів та підприємств.

В ході роботи внесли зміни до складу виконавчого комітету. Заслухали звіт про виконання плану роботи Андрушівської міської ради за І півріччя 2024 р. та затвердили план роботи міської ради на ІІ півріччя 2024 р.

Загалом було розглянуто 36 питань порядку денного та прийнято відповідні рішення, з якими можна ознайомитись на офіційному сайті Андрушівської міської ради.