Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

23 Червень 2024

День державної служби України

Шановні державні службовці! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем державної служби України!

Саме від ефективної роботи держслужбовця починається довіра до влади, формується імідж  та ставлення до неї суспільства. На всі запити та виклики сьогодення  першим повинен реагувати саме державний службовець. Тому професія державного службовця – це, перш за все, відповідальна та копітка праця, від злагодженості якої залежить соціальна стабільність нашої громади та країни в цілому.

Щирі слова вдячності адресуємо й ветеранам державної служби. Саме вони є прикладом високого професіоналізму та відповідальності.

Шановні держслужбовці, бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної наснаги, мудрості в прийнятті рішень! Шани вам від людей, благополуччя і добра вашим родинам. Хай кожен день приносить хороший настрій і цікаві ідеї для нових звершень і здобутків на професійному полі. Зі святом!

Міський голова                                         Галина БІЛЕЦЬКА