Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

21 Червень 2024

День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни

Щороку 22 червня український народ відзначає День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни.

Друга світова війна – найкривавіший глобальний конфлікт, у ході якого загинуло, за різними оцінками, від 50 до 85 мільйонів людей. Саме  як страшну трагедію її пам’ятають і згадують в усьому світі. 

До дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, в нашій громаді відбулося покладання квітів до пам’ятників Захисникам України на Алеї Героїв та Алеї Слави.

Участі у церемонії покладання взяли міський голова Галина БІЛЕЦЬКА, заступник міського голови Сергій ДЕМЧЕНКО, керівники структурних підрозділів міської ради. 

Пам’ять про всіх, хто загинув заради свободи та незалежності нашої держави вшанували хвилиною мовчання. 

Дякуємо нашим українським військовослужбовцям за самовіддану оборону нашої Батьківщини! Пам’ятаймо тих, хто так і не повернувся до рідної домівки і хто першим прийняв на себе страшні удари війни, і тих, чиї життя були покалічені і зруйновані, як у ті далекі воєнні часи, так і у теперішні роки…  Вічна пам’ять і вічна шана кожному, хто ціною життя відстояв і відстоює наше право на свободу! Слава Україні!