Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

16 Червень 2024

З днем батька

16 червня – День батька в Україні – свято, яке порівняно недавно набуло популярності. Офіційно його почали відзначати з 2019 року, коли президент України підписав указ про встановлення Дня батька на третю неділю червня.

Тримаючись за сильну батькову руку, дитина робить свої перші кроки в житті. Спираючись на неї, йде в широкий світ. У родині вона вчиться шанувати свій рід, свою державу, берегти традиції своїх предків.

Споконвіку в сім’ї батько вважався господарем. Він піклується про
родину, годує та захищає її. Він навчає нас жити по закону любові і
правди, не дає нам спіткнутися на життєвих дорогах, будить совість,
береже від ганьби. Роль батька в сім’ї неоціненна. Його слово, його приклад мають бути святим обов’язком в кожній родині.

Батько, тато, татусь, татусенько… Він вимогливий і суворий, мудрий і сміливий, сильний і міцний. Коли він усміхається, то скільки ласки й тепла у його погляді! Але його любов стримана. Недарма кажуть у народі, що дитину треба любити. Але так, щоб вона цього не помічала!

На жаль, через повномасштабну війну не всі батьки можуть бути поруч зі своїми дітьми в цей день. Хтось із татів захищає рідних та Україну на фронті, а хтось навіки став Героєм. Це свято є гарною нагодою подякувати всім батькам за їхню любов, підтримку та захист.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА