Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

14 Червень 2024

День донора крові

Щороку 14 червня країни всього світу відзначають Всесвітній день донора крові. Ця подія – це привернення уваги громадськості до питання про потреби людства в безпечній крові та її компонентах або препаратах, і висловлення подяки донорам крові за те, що вони здають кров і допомагають рятувати життя людей. Варто пам’ятати, що кров потрібна завжди, а особливо в умовах воєнного стану. 

Шановні донори, висловлюємо вам щирі слова подяки! Ви сьогодні справжні дарувальники життя, оскільки саме слово «донор» по-латинськи означає «дарувати». Щосекунди у людей будь-якого віку і походження виникає потреба в переливанні крові, тому цього дня ми дякуємо всім, хто добровільно здає свою кров. Ви даруєте надію, бо життя людини – найвище благо на землі, а порятунок його – найвища честь для тих, хто долучається до цього.

Нехай ваш безцінний щоденний подвиг винагороджується міцним здоров`ям, довгими роками життя та благополуччям.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА