Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

14 Червень 2024

Виїзна нарада голів територіальних громад Житомирської області

13 червня під головуванням начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія БУНЕЧКА відбулася виїзна нарада голів територіальних громад Житомирської області.

Участь у роботі наради взяли: заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віктор ГРАДІВСЬКИЙ, начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила ДИМИДЮК, міський голова Галина БІЛЕЦЬКА, голови територіальних громад області.

В рамках зустрічі учасники відвідали одне з провідних господарств, що займається вирощуванням зернових та технічних культур ПП «ІМПАК», ознайомилися з продукцією підприємства ТОВ «Андрушівський маслосирзавод», яке є найбільшим бюджетоутворюючим промисловим підприємством.

Гостинно відкрила свої двері перед учасниками семінару і дитячо-юнацька спортивна школа ім. Віталія Морозова. Обладнання школи відповідає сучасним вимогам із забезпеченням найвищого рівня тренувань та змагань. Школа має відмінну команду висококваліфікованих тренерів, які перебувають у постійному пошуку нових ідей та методик для розвитку талановитих дітей громади.

В знак пам’яті та з глибоким почуттям вдячності учасники заходу вшанували подвиг і мужність захисників, які віддали життя за наше мирне майбутнє та поклали живі квіти до підніжжя пам’ятного знаку на Алеї Героїв.

«Цією нарадою ми разом з вами продовжуємо традицію регулярних зустрічей, знайомства та обміну досвідом. Так, у кожного регіону є своя специфіка, але ми маємо пізнавати, чути і розуміти один одного. У нас спільні проблеми та виклики і багато праці попереду, яка потребує від нас командного підходу», – зазначив у своєму зверненні Віталій Бунечко.

Андрушівський міський голова Галина Білецька та голова Червоненської громади Юрій Ящук представили змістовні презентації своїх громад та поділитися досвідом роботи в галузях сільського та комунального господарств, промисловості, соціальної сфери, освіти, медицини. Також розглянули найкращі напрацювання в сфері Міжнародного співробітництва, грантової діяльності, соціального партнерства тощо.

В ході пленарного засідання обговорювалася і низка інших питань, зокрема питання організації процесу стратегічного планування, підготовка профілів громади, розроблення плану заходів з реалізації Стратегії громади, моніторингу досягнення цілей та можливість їх коригування у разі необхідності, заключні етапи розроблення стратегічних документів та ін.

У завершальному слові Галина Білецька назвала такі зустрічі корисними, де сторони мають нагоду обмінятися думками, проаналізувати проблемні питання та поділитися досвідом щодо стратегічного планування в територіальних громадах, а це, в свою чергу, стає потужним мотиватором для власної роботи та рушійною силою для нових звершень.