Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

12 Червень 2024

Місце активних, вільних, незалежних

11 червня 2024 в Молодіжному просторі “Місце активних, вільних, незалежних” при Андрушівській міській бібліотеці пройшла перша консультативна зустріч за участю молоді, представників громадських організацій, органів місцевого самоврядування з координатором проєкту “Зростаймо разом” Дмитром Ткачуком та дослідником даного проєкту Владиславом Барановський.

Проєкт «Зростаймо разом «Ініціатива «Молодіжний працівник» – Львів, Полтава, Житомир», має на меті: підвищити професійні знання та навички молодіжних працівників та підтримати молодіжних працівників до більшого залучення молоді, в тому числі молодих жінок та дівчат, до просування їхніх інтересів, прийняття рішень та розвитку місцевої молодіжної політики.

Окрім того, проєкт відповідає цілям Міністерства молоді та спорту, які, зокрема, описані в Державній цільовій соціальній програмі «Молодь України» на 2024-2025 роки.

Проєкт реалізується у 30 (тридцяти) громадах, які відібрані на конкурсній основі  та зацікавлені у цілях, активній участі у проєкті.

 Проект реалізовується Фондом розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр» в рамках «Ініціатива «Молодіжний працівник» – Львів, Полтава, Житомир» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Виконавчий партнер проєкту – Західноукраїнський ресурсний центр.

Це лише перший крок до співпраці!

Тож сподіваюсь на конструктивну та дієву підтримку!

Керівник проєктів ГО “Креативна молодь Андрушівщини” Наталя Рудницька