Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

11 Червень 2024

ВІЙСЬКОВА ОСВІТА:шлях до успішної кар’єри та міцної держави

Вибір військової професії стає особливо актуальним у воєнний час. Саме зараз багато хто вирішує: присвятити своє життя військовій службі чи ні. Якщо ж молоді люди замислюються про кар’єру військового, для цього можна обрати навчання в одному із численних військових навчальних закладів нашої країни.

Саме тому 11 червня 2024 р. в залі засідань міської ради відбувся брифінг щодо вступу до вищих військових навчальних закладів, на який були запрошені керівники закладів загальної середньої освіти та старости старостинських округів громади.

Старший офіцер відділення рекрутингу та комплектування 1-го відділу Бердичівського РТЦК та СП, капітан Микола Юрченко проінформував присутніх про переваги навчання у вищих військових навчальних закладах, розповів про умови вступу у ВВНЗ, зупинився на питанні престижності професії військовослужбовця та озвучив список основних вищих навчальних закладів, де можна здобути військову професію.

Учасники брифінгу мали можливість у форматі діалогу з’ясувати окремі питання та отримати всі необхідні роз’яснення.