Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

07 Червень 2024

Перше засідання конкурсної комісії

07 червня відбулось перше засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на заповнення вакантних посад членів наглядової ради та управлінням процесом призначення першого складу наглядової ради комунального некомерційного підприємства «Андрушівська  міська лікарня» Андрушівської  міської ради.

До порядку денного було включено 4 питання – це обрання голови та секретаря конкурсної комісії з числа її членів, обговорення та прийняття рішення щодо оприлюднення оголошення про конкурс на заповнення вакантних посад членів наглядової ради комунального некомерційного підприємства «Андрушівська  міська лікарня» Андрушівської  міської ради, визначення дати проведення наступного засідання конкурсної комісії з розгляду документів кандидатів на посади членів наглядової ради.

 На засіданні були присутні всі 9 членів конкурсної комісії – 3 представника громадських організацій, 3 представника власника лікарні та 3 представника департаменту охорони здоров’я.

Всі питання порядку денного було розглянуто та прийнято відповідні рішення.