Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

06 Червень 2024

Тренінг «Управління публічними фінансами в інтересах дітей та його роль у відновленні на місцевому рівні»

4-6 червня 2024 року у м.Київ проходив тренінг «Управління публічними фінансами в інтересах дітей та його роль у відновленні на місцевому рівні».

Тренінг проводився Київською школою економіки (КШЕ) за підтримки ЮНІСЕФ у співпраці з Міністерством соціальної політики України та Міністерством фінансів України.

Мета – формування візії публічних фінансів з урахуванням інтересів дітей і гендерно-орієнтованого підходу та розширення компетентності місцевих органів влади в управлінні публічними фінансами з пріоритетом забезпечення добробуту дітей та молоді.

У тренінзі взяли участь і представники Андрушівської територіальної громади – міський голова Галина БІЛЕЦЬКА, начальник відділу бухгалтерського обліку Наталія КУЧЕРЯВА, начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Михайло ЛЯШУК, .начальник відділу освіти, молоді та спорту Світлана РУДЮК.

Переконані, що тренінг дасть новий поштовх ініціативам в інтересах дітей у нашій громаді, згенерує нові ідеї та візії дитячих проблем.